Ο κατάλληλος αρχιτέκτονας για την δική σας οικοδομή ή κατοικία με βιοκλιματικά χαρακτηριστικά μπορεί να βρεθεί εδώ. Δείτε έργα και επιλέξτε με βάση το αρχιτεκτονικό σχέδιο και style που σας εκφράζει. Δείτε τους αρχιτέκτονες της περιοχής σας και βρείτε τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν για να επιλέξετε τον δικό σας. Μιλήστε απευθείας μαζί του και ζητείστε τις πληροφορίες που θέλετε και το κόστος για την διαδικασία εκπόνησης των αρχιτεκτονικών σας σχεδίων και αδειών.

Γενικότερα το αντικείμενο της εργασίας ενός αρχιτέκτονα για πολλούς αποτελεί κατά κάποιον τρόπο, μια γενικώς ευρύτερη έννοια. Αυτό που νομίζει, ή πιστεύει αν θέλεις ο κόσμος είναι ότι ο αρχιτέκτονας είναι κάποιος που έχει κάποιες απροσδιόριστα - γενικότερα ιδέες κατασκευών, ότι τις σχεδιάζει και αμέσως μετά τις παρουσιάζει εμφανίζοντας ένα κτίριο σύμφωνα με κοινές παραδοχές ή ακόμη σε κάποιες των περιπτώσεων (ευτυχώς) με τα θέλω του πελάτη του.

Η εταιρεία προσφέρει τη βάση επικοινωνίας ενδιαφερόμενων πελατών και αρχιτεκτόνων και διασφαλίζει ότι οι Αρχιτέκτονες που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέσω αυτής της πλατφόρμας επικοινωνίας έχουν δεσμευτεί σε ψηλό επίπεδο επαγγελματικών υπηρεσιών σε επίπεδα κόστους πολύ ανταγωνιστικά.

Ο σχεδιασμός λοιπόν που θα προτείνει ο αρχιτέκτονας απλά πρέπει να έχει την ικανότητα να ανταποκρίνεται σε όσα οραματίστηκε ο πελάτης του και ταυτόχρονα να εκμεταλλεύεται στο έπακρον τις δυνατότητες των νέων συστημάτων δόμησης όπως τα συστήματα δόμησης της CrossWise.

Οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος επιθυμεί την μεσολάβηση της εταιρείας ή οποιαδήποτε βοήθεια για τελική επιλογή Αρχιτέκτονα και μελετητών μπορεί να επικοινωνεί με το τμήμα Sales & Marketing της εταιρείας.

Αρχιτεκτονικό Γραφείο Λαζαρίδης - Παπαφλωράτου


Με κύρια εργαλεία μας την τεχνολογία, τα προσχέδια και τα προπλάσματα, σχεδιάζουμε μαζί σας, χώρους που εξυπηρετούν τις ανάγκες σας, εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο τις δυνατότητές τους. Προτείνουμε λύσεις λειτουργικές, με εγγυημένη ποιότητα και αισθητική, προσαρμοσμένες στην προσωπικότητα σας και το γούστο σας.

Architects Unfolding


Ο στόχος μας να δημιουργούμε χώρους που υπηρετούν τον άνθρωπο και όχι τον αρχιτεκτονικό μας εγωισμό, και μία διαρκή προσπάθεια να αφήνουμε όσο το δυνατόν μικρότερο ενεργειακό αποτύπωμα, ακολουθώντας τις αρχές της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής όπου είναι εφικτό.

Αρχιτεκτονικό Γραφείο Mary Skiada


Το γραφείο μας ασχολείται με το Σχεδιασμό, την Επίβλεψη & την Επιμέλεια σε προϋπάρχοντες ή νέους Χώρους. Ο Σχεδιασμός μας μπορεί να ανταποκριθεί σε μεσαίας κλίμακας έργα καλύπτοντας εκτός των θεμάτων Λειτουργικότητας & Αισθητικής, και θέματα Διακόσμησης: Φωτισμό, Χρωματισμό και Σχεδιασμό Επίπλων.

Αρχιτεκτονικό Γραφείο Μ. Κοσμίδη


Χρησιμοποιώντας αφαίρεση, καθαρότητα των γραμμών, σαφήνεια, διαφάνεια, συμμετρία, ροή, ισορροπία των μεγεθών, στοιχεία της φύσης και φως ως εργαλεία, εμπνέεται για να δημιουργήσει μοναδικά σχέδια, τα οποία συνδυάζουν την πλήρη λειτουργικότητα και τη μοναδική αισθητική.

Αρχιτεκτονικό Γραφείο Τίνα Βασιλικού


Στην δουλειά της θέλει πάντοτε να έχει έναν ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό. Ακόμα και οι βιομηχανικοί χώροι ή η μετατροπή ενός βιοτεχνικού χώρου σε χώρο κατοικίας πρέπει να έχουν άξονα την αναβάθμιση της καθημερινής ζωής, την δημιουργία μιας ατμόσφαιρας που η πρακτικότητά της, δεν επηρεάζει το αισθητικό αποτέλεσμα.

M+O Agkoutoglou


Το γραφείο m+o agkoutoglou ARCHITECTURE – DEVELOPMENT - REAL ESTATE, ιδρύθηκε το 1964. Τα 50 χρόνια λειτουργίας μας τα πετύχαμε παραμένοντας πιστοί στις αρχές των ιδρυτών μας: εμπιστοσύνη, σεβασμός, ακεραιότητα και καινοτομία.